Nosaltres

Nosaltres

Facilitar l’accés a les tecnologies de la informació a tothom, sense excepcions.

Delinternet és una empresa operadora de telecomunicacions que ofereix serveis de connexió a Internet via Fibra Òptica o Radioenllaç, telefonia fixe, mòbil i televisió.

Vam néixer de la necessitat d’oferir serveis d’Internet a totes aquelles zones on l’accés és deficitari o inexistent, per això, un dels nostres objectius és facilitar l’accés a les tecnologies de la informació a tothom, sense excepcions. Alguns dels nostres treballs estan encarats a les zones rurals, on els accessos a la xarxa són més precaris.

La nostra principal vocació es donar un servei de qualitat amb una atenció personalitzada i propera donant la màxima importància a tots i cada un dels nostres usuaris a un preu just.

Treballem per particulars i empreses en col·laboració amb la fundació Guifi.net en el desplegament de la xarxa de (comuns) telecomunicacions.

Xarxa de Comuns

Els serveis d’internet de Delinternet estan construïts sobre el projecte de Xarxa Oberta de la Fundació Guifinet: Xarxa Oberta, LLiure i Neutral (XOLN), mancomunada per diferents entitats.

L'equip de Delinternet