Preguntes més Freqüents

Preguntes més
Freqüents

Troba resposta a les teves preguntes. Mira les diferents categories o cerca la teva pregunta.

Preguntes generals

No, les nostres tarifes no tenen permanència. A Delinternet la "permanència" son els nostres preus i la qualitat dels nostres productes.


Fibra Òptica

Per a donar-te d'alta d'Internet amb Delinternet, només necessites facilitar les dades de contacte, una fotocòpia del DNI a dues cares (NIE en cas d'estrangers) i el número del compte corrent.


Radioenllaç

El Radioenllaç funciona mitjançant la transmissió de senyals en forma d'ones a través d'una antena. L'instal·lador situa aquesta antena al punt més alt del domicili de l'usuari i amb visió directe a un dels repetidors proveïdors de senyal d'Internet més proper.


Telefonia Fixa

Per a contractar el telèfon fix amb Delinternet, és necessari contractar o tenir contractat un servei d'Internet Delinternet, ja sigui vía radioenllaç o fibra òptica. Només necessites una fotocòpia del DNI del titular actual, una de les tres últimes factures del telèfon fix de l'antiga companyia i firmar la portabilitat.


Telefonia Mòbil

Per a donar-te d'alta o fer una portabilitat de mòbil amb Delinternet, necessitaràs facilitar les dades corresponents del contacte, una fotocòpia del DNI del titular actual de la línia o NIE en cas d'estranger i el número de compte corrent on es facturarà el servei. Si es fa una portabilitat a nom d'una empresa es necessitarà el DNI/NIF de l'administrador de l'empresa, el CIF de l'empresa i les tres primeres pàgines de l'escriptura que és on consta l'administrador.


Suport

Pots trucar al 877 99 05 00 o a la botiga més propera i t'atendrem. Fora de l'horari de botiga, pots deixar un missatge al contestador i un tècnic de guàrdia revisarà la teva incidència. També pots contactar amb el servei tècnic utilitzant el formulari de contacte.