Tarifes Roaming

Tarifes
Roaming

Amb Delinternet, truca i navega com a casa quan estiguis a l'estranger.

Què significa la fi del roaming?

A partir del 15 de juny de 2017 s'elimina el roaming, la itinerància; és a dir, el sobrecost per fer servir el telèfon fora del país.

A qui afecta?

La fi de la itinerància està pensat per beneficiar la lliure mobilitat dels usuaris en períodes curts (viatges de treball o vacances) però no per a l'ús continuat en el temps de la xarxa de telefonia d'una operadora estrangera, el que s'anomena –roaming o itinerància permanent–.

Com m’afecta a les dades per navegar a l’estranger?

Per defecte tots els número Delinternet tenen actives les dades roaming des del 15 de juny del 2017. Si es detecta que l’usuari fa més ús del mòbil a l’estranger que al país d’origen, tot operador podrà demanar justificació a l’usuari que demostri que resideix al país o que hi té vincles estables.

Si estàs a un país dins de la UE, les dades que gastes per navegar estan incloses a dins la teva tarifa contractada. Si estàs a un país fora de la UE, les dades es facturen a part. Consulta els preus a continuació.

Sense roaming Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Espanya, Estònia, Finlandia, França, Grècia, Hongria, Irlanda, Islàndia, Itàlia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia i Xipre.
Cost adicional Albània, Andorra, Armènia, Azerbaidjan, Bielorússia, Bòsnia i Hercegovina, Ciutat del Vaticà, Geòrgia, Kazakhstan, Kosovo, Letònia, Macedònia, Moldàvia, Mònaco, Montenegro, Rússia, San Marino, Sèrbia, Suïssa i Turquia.